Resa i kärlek. Del två, Gestaltgivaren (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2018-09-07
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
190 x 135 x 25 mm
Vikt
365 g
SAB
Dh
ISBN
9789188097798
Resa i kärlek. Del två, Gestaltgivaren (kartonnage)

Resa i kärlek. Del två, Gestaltgivaren

Kartonnage Svenska, 2018-09-07
179
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Resa i kärlek - Del två - GestaltgivarenSilke Hellström

Genom "En resa i kärlek" får du som läsare vara vittne till en kvinnlig andlig sökare och den inre resa hon påbörjar. Hennes andliga önskan om att få möta en röst från en annan dimension beviljas, och de tidlösa sångerna börjar omfamna hennes sinne med djupare livsperspektiv. Kommunikationen med den upphöjda rösten sker genom naturens olika fenomen och där, i all naturlighet, får vi följa hennes utveckling och insiktsfulla växande under ett år.

Dessa båda böcker skildrar en sökares resa utifrån ett kvinnligt perspektiv, utifrån vår tid och vår del av världen. Handlingen kretsar kring den andliga sökaren som får kontakt med gudomligheten genom naturens fenomen, såsom himlen, månen, vinden, havet, en fågel och närheten till all grönska. Böckerna, "Resa i kärlek - Del ett och två",  vill förmedla något utöver vardagen till dig, och samtidigt bjuda in oss att se en andlig ursprunglig källa till livets alla vinklar.

Välkommen in till en filosofiska berättelsen som vill bejaka livet!

Silke
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Resa i kärlek. Del två, Gestaltgivaren
 2. +
 3. Livets mening : uppgradering till rationell insikt. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livets mening : uppgradering till rationell ins... av John Hedberg (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Silke Hellström

 • Ditt hjärtas dagar

  Silke Hellström

  Ditt hjärtas dagarSilke Hellström Genom den här kalendern, "Ditt hjärtas dagar",  får du möta ett helt år av olika egenskaper, tankar och känslor, vilka vill få dig att se på livet utifrån perspektiv med mer andlig och kärleksfull t...

 • Resa i kärlek. Del ett

  Silke Hellström

  Resa i kärlek - Del ettSilke Hellström Genom "En resa i kärlek" får du som läsare vara vittne till en kvinnlig andlig sökare och den inre resa hon påbörjar. Hennes andliga önskan om att få möta en röst från en annan dimension bevilj...