Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2018-09-27
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
190 x 144 x 13 mm
Vikt
255 g
SAB
Dok
ISBN
9789188097859
De dolda åren (häftad)

De dolda åren

Häftad Svenska, 2018-09-27
171
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det kanske största mediet under slutet av 1800-talet och mitten av 1900-talet var Edgar Cayce. Han levde i USA och kunde under ett sömnliknande tillstånd berätta om både förfluten tid, nutid och framtid. Dessa meddelanden, så kallade readingar, skrevs ner och finns bevarade. 

Där finns att läsa en hel del om den tid då Jesus levde på jorden. Med utgångspunkt från dessa readingar men även med hjälp av annat material vill jag i den här boken ge en bild av den störste Mästare som någonsin levt på jorden.

Jesus växte upp i en esséisk familj. Esséerna var en gren av judendomen men om dessa finns ingenting omtalat i bibeln. Där står inte heller något om tiden från Jesu födelse och till dess han blev utfrågad i Jerusalems tempel vid tolv års ålder. Detsamma gäller vad han gick igenom under de många år som förflöt tills hans stora missionsarbete började. Då hade Jesus uppnått en ålder av cirka trettio år.

För Jesus var alla lika värda oberoende kön, religion eller sysselsättning. Han betonade också ständigt att vi inte behöver uppsöka kyrkor eller tempel för att nå fram till sanningen. Vi har templet inom oss. I den oroliga tid som vi nu lever i är det otroligt viktigt att budskapet om hans lära, hans kärleksbudskap åter lyfts fram i ljuset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De dolda åren
  2. +
  3. Universum : vem är du?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Universum : vem är du? av Rune Östensson (häftad).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maj-Lis Richardson

  • Varför är vi här?

    Maj-Lis Richardson

    Varför är vi här? Maj-Lis Richardson En skapelseberättelse Varför lever vi på jorden? Vad händer när vi dör? Har de mytomspunna kontinenterna Lemurien och Atlantis verkligen funnits? Har vår planet alltid sett ut som den gör idag? Vad händer med d...