Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-02-02
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Nyanlända elever i mitt klassrum : språkutveckling med digitala resurser
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
227 g
SAB
Em
ISBN
9789188099181

Nyanlända elever i mitt klassrum : språkutveckling med digitala resurser

Häftad, Svenska, 2016-02-02
259 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Nyanlända elever i mitt klassrum har en tydlig röd tråd från början till slut - språkutvecklande arbetssätt med digitala resurser för nyanlända elever. Boken beskriver tydligt och enkelt hur du med språkutveckling i fokus och med utgångspunkt i styrdokumenten kan använda digitala resurser i undervisningen utan att vare sig argumentera för eller ha en övertro till tekniken. Genom val av resurser kan du som lärare skapa ett inkluderande arbetssätt och förutsättningar för dina nyanlända elevers lärande.

Boken innehåller många praktiska exempel på arbetssätt och förslag på hur du kan använda digitala resurser i undervisningen, vilket gör den till en lämplig handbok och inspiration för alla lärare som vill arbeta språkutvecklande med digitala resurser.

Om författaren

Hülya Basaran arbetar som utvecklingslärare i Trollhättans Stad och förstelärare  på mottagningsenheten för nyanlända elever i grundskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nyanlända elever i mitt klassrum : språkutveckling med digitala resurser
  2. +
  3. Fler nyanlända ska uppnå behörighet till gymnasiet SOU 2017:54 : Betänkande från Utredningen om elever som kommer till Sverige under grundskolans senare årskurser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fler nyanlända ska uppnå behörighet till gymnas... av Utbildningsdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 884 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nyanlända elever i mitt klassrum : språku...