Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-19
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Nedstressad förskola : medveten närvaro
Dimensioner
149 x 210 x 9 mm
Vikt
273 g
SAB
Em.01
ISBN
9789188099501
Nedstressad förskola : medveten närvaro (häftad)

Nedstressad förskola : medveten närvaro

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-05-19
349
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi vuxna har ansvaret för barns välmående och utveckling. I boken Nedstressad förskola - medveten närvaro visar hur du i förskolan kan förebygga och minska stress och överstimulering. Såväl forskare som föräldrar och pedagoger vittnar om en ökande överstimulering och stress i förskolan. Stressen kan ha olika orsaker, till exempel små lokaler, stora barngrupper och hög ljudnivå.

Boken ger konkreta tips och övningar som visar hur du med enkla medel kan skapa en miljö där både barn och vuxna kan stressa ned. Boken tar också upp hur du som pedagog kan öka medvetenheten kring din egen stress.

Nedstressad förskola - medveten närvaro vänder sig främst till yrkesverksamma förskollärare, förskolechefer och barnskötare, men kan också läsas av föräldrar och andra som är intresserade av att minska barns stress.

Om författaren

Lena Nyholm är förskollärare och sjukgymnast. Hon har haft ett livslångt intresse för hälsa och har länge värnat om barns välmående. 1998 kom hennes första bok Berör mig! Massage för små och stora barn som bidragit till att tiontusentals barn i förskolan fått massage och beröring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nedstressad förskola : medveten närvaro
  2. +
  3. Att bli förskollärare : mångfacetterad komplexitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att bli förskollärare : mångfacetterad komplexitet av Ingrid Engdahl, Eva Ärlemalm-Hagsér (häftad).

Köp båda 2 för 789 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »