Almedalen har fallit (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Bengtsson
Utgivningsdatum
2016-02-12
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789188107046

Almedalen har fallit Ljudbok

(39 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-02-12

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I skuggan av folkfesten, seminarierna, talen och minglandet i Almedalen tar sig en grupp tungt beväpnade män in genom ringmuren. Deras attack är lika välplanerad som brutal. På mindre än en timme har de okända terroristerna tagit kontroll över Visby. Tusentals människor, inklusive statsministern, överbefälhavaren och flera av näringslivets makthavare, tas som gisslan. Samtidigt som polis och militär försöker reda ut vem som ska leda landets styrkor fortsätter terroristerna att sätta sin plan i verket. Och de ligger hela tiden minst ett steg före.

Almedalen har fallit är en gastkramande thriller om en terrorattack mot Sverige, skriven av en före detta underrättelseofficer med unik insikt i ämnet. Det är också en påminnelse om hur symbolen för det öppna samhället på ett ögonblick kan förvandlas till skådeplatsen för vår värsta mardröm.

Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet från underrättelse- och säkerhetsarbete. Som 25-åring rekryterades han till Sveriges hemliga elitförband SIG (numera en del av SOG) när det startades. Det senaste decenniet har Erik Lewin arbetat som säkerhetsrådgivare i bland annat Mellanöstern och Centralasien, och han är numera vd för ett säkerhetsföretag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Almedalen har fallit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Overklig
  Kerstin, 21 september 2018

  Nej denna bok gillade jag inte. Den var alldeles för overklig. Hans andra bok som jag läst/lyssnat på "Hämndens pris" var däremot kanon-bra. Får se om jag köper fler böcker av Erik.

 2. Stackars Gotland.
  Johan, 18 augusti 2018

  Om det nu vore så att detta kunde inträffa så blir man ju lite rädd. Hoppas för min gud och Gotlands välbefinnande och även Sveriges att man som terrorist inte har läst denna jättespännande bok. Tyckte ändå att slutklämmen blev lite av en besvikelse.

 3. Otroligt spännande!
  Simon G, 29 juni 2015

  Jag kunde inte släppa den här boken när jag börjat läsa. Som en riktigt bra actionfilm! Men inte, utan att säga för mycket, med ett förutsägbart slut. Det märks att författaren har varit i riktig strid och vet att allting inte alltid är som det ser ut från början. Ämnet känns otroligt aktuellt, på två sätt, som du kommer märka om du läser boken.

  Om jag skall nämna något negativt så kan jag sakna en tydlig huvudkaraktär och retar mig lite på att det är "The Bad Guy" som man vill läsa ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Lewin