Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-05-18
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget NoNa
Medarbetare
Holm, Mats (red.) / Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
175 x 110 x 20 mm
Vikt
234 g
SAB
Hc
ISBN
9789188107084
Almedalen har fallit (pocket)

Almedalen har fallit

(20 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket, Svenska, 2016-05-18
53
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I skuggan av folkfesten, seminarierna, talen och minglandet i Almedalen tar sig en grupp tungt beväpnade män in genom ringmuren. Deras attack är lika välplanerad som brutal. På mindre än en timme har de okända terroristerna tagit kontroll över Visby. Tusentals människor, inklusive statsministern, överbefälhavaren och flera av näringslivets makthavare, tas som gisslan. Samtidigt som polis och militär försöker reda ut vem som ska leda landets styrkor fortsätter terroristerna att sätta sin plan i verket. Och de ligger hela tiden minst ett steg före.

Almedalen har fallit är en gastkramande thriller om en terrorattack mot Sverige, skriven av en före detta underrättelseofficer med unik insikt i ämnet. Det är också en påminnelse om hur symbolen för det öppna samhället på ett ögonblick kan förvandlas till skådeplatsen för vår värsta mardröm.

Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet från underrättelse- och säkerhetsarbete. Som 25-åring rekryterades han till Sveriges hemliga elitförband SIG (numera en del av SOG) när det startades. Det senaste decenniet har Erik Lewin arbetat som säkerhetsrådgivare i bland annat Mellanöstern och Centralasien, och han är numera vd för ett säkerhetsföretag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Almedalen har fallit
 2. +
 3. Operation Saif

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Erik Lewin (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Almedalen har fallit. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Almedalen
  Strulputte, 16 november 2017

  En mycket bra bok om vad som kan hända. Ibland undrade jag varför det inte redan har gjort det.
  Bra språk och intriger. När striderna var som värst var det svårt att lägga boken ifrån mig.
  Kusligt var också "Överchefens" order och kommentarer, från Stockholm givetvis, till de stridande i Visby. Ruggigt rakt igenom. Snopet slut, Läs boken och förvånas över det!

 2. Almedalen
  Syster M, 26 oktober 2016

  Bra språk, bra intrig som faktiskt skulle kunna hända. Förstår att författaren har kunskap om ämnet. Hoppas på fler böcker

 3. Spännande
  Katarina, 20 september 2016

  Läste Almedalen efter att ha läst Operation Saif och även om jag tyckte den var kanonbra så blev jag inte besviken på Almedalen. Spännande och lite läskig från första sidan. En bok som var svår att lägga ifrån sig m a o sträckläsning.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Lewin

 • Operation Saif

  Erik Lewin

  Västvärldens agerande i Mellanöstern har under flera generationer skapat grogrund för misstänksamhet, bitterhet och i många fall hat gentemot väst. Trötta på att pressas, splittras och utnyttjas av väst bestämmer sig några muslimska ledare för att...

 • Son of Influence

  Erik Lewin

  A larger-than-life father with underworld ties. An obedient son. Law school may test the limits of his loyalty… Delton Lowe never wanted to step foot inside a courtroom, much less try a case. But none of that mattered after his kingpin fath...

Bloggat om Almedalen har fallit