Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2018-04-06
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
Originaltitel
Mummy Told Me Not To Tell
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
518 g
SAB
Vle
ISBN
9789188107466
Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet (inbunden)

Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-04-06
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En sann historia av författaren till Skadad.

När sjuårige Reece kommer hem till Cathy har han redan avverkat fyra fosterhem på lika många veckor. Allt eftersom detaljerna kring hans unga liv kommer i dagen så blir det tydligt att Cathy ställts inför sitt livs största utmaning hittills när det gäller att hjälpa honom.

Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. Han tycker om att bitas, ordentligt, och hans mamma har därför gett honom smeknamnet, Sharky Hajen. Han tycks vara ett hopplöst fall.

Cathy försöker finna svaren på varför Reece beter sig som han gör men han har lovat sin mamma att inte berätta någonting för någon utomstående. Den socialsekreterare som förbereder den avslutande delen av hjälpinsatsen upptäcker fem olika akter om Reeces familj, och av dessa att döma är det häpnadsväckande att han inte separerades från familjen redan som baby.

När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas för Cathy så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och tillsammans kan Cathy och Reece börja att återuppbygga hans liv.

Cathy Glass böcker har oavbrutet legat på topplistorna alltsedan succédebuten med Skadad (på svenska 2008) och hon har sålt i miljonupplagor världen över. För att skydda identiteten hos de barn hon skildrar så är deras namn fingerade, liksom författarnamnet Cathy Glass är en pseudonym.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk författare!
    Sandra Maria , 17 september 2018

    Älskar hennes böcker! Sorligt att läsa men det är så verkligheten är för vissa. Väldigt gripande och svår att lägga ifrån sig.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mamma sa att jag inte fick berätta : den ...