Hämndens pris (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2018-05-23
Förlag
Bokförlaget NoNa
Dimensioner
234 x 160 x 30 mm
Vikt
652 g
SAB
Hc
ISBN
9789188107565
Hämndens pris (inbunden)

Hämndens pris

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-23
172
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På ett ögonblick förvandlas den idylliska familjeutflykten till ett blodigt inferno. Två rivaliserande kriminella gäng möts på den soliga lekplatsen - och mellan dem befinner sig den före detta yrkesmilitären Isaac Langer och hans familj. När krutröken skingras är tragedin ett faktum ...

Hela Isaacs inre ropar på hämnd, men han vet vad hämndbegär gör med en människa och kämpar emot i det längsta. Han litar på att polisen ska sätta fast dem som utsatt hans familj för ett sådant besinningslöst våld. När de inte gör det tar Isaac saken i egna händer, och en hämndaktion av sällan skådat slag drabbar Sverige.

Hämndens pris berättar den fasaväckande historien om vad som kan hända när människor tappar förtroendet för rättsstaten. Den grova organiserade brottsligheten ökar idag i stort sett obehindrat, samtidigt som polisen går på knäna. Gängkriminaliteten är en farsot i det svenska samhället, en extremism som måste stoppas innan även offren tar till vapen.

Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet av underrättelse- och säkerhetsarbete. Han var med och utvecklade specialförbanden inom Försvarsmakten i mitten av 1990-talet och har arbetat som officer och säkerhetsrådgivare i Mellanöstern, Centralasien och Sverige. Numera är han vd för ett säkerhetsföretag med världen som arbetsfält.

Erik Lewin har tidigare skrivit Almedalen har fallit (2015) och Operation Saif (2016)

Erik Lewin är tveklöst väldigt initierad i det han skriver. Han belyser också en av de kanske viktigaste frågorna för Sverige just nu.
- Högt uppsatt inom NOA
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hämndens pris
 2. +
 3. 36 timmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt 36 timmar av David Bergman (pocket).

Köp båda 2 för 227 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hämndens pris. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra läsning
  Joakim, 17 juni 2019

  En bra bok som är ytterst relevant i dagens Sverige. Skrämmande och spännande skildring om gängkriminaliteten och vad som kan hända när tilltron till rättsstaten sätts på spel.

 2. Läs nåt annat!
  Lotta, 25 mars 2019

  Är du ute efter en bra bok? Läs då inte den här!! Boken är skriven av en fd militär och är full av militärjargong och onödigt tjusiga ord som ingen människa använder i vardagligt språk. Vad sägs om t.ex "underrättelseinhämtningsoperationen" som ett ord? Eller "ett försiktigt estimat" istället för "en försiktig uppskattning"? Vet inte om det bara är dåligt skrivet eller dåligt korrläst men dialogen är full av klyschor o otroligt stolpig och när han ger sig på att vara "street" blir det direkt ... Läs hela recensionen

 3. Spännande
  Ulrika B, 19 juni 2018

  Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken, ville bara fortsätta läsa. Otroligt spännande från första början! Bra skrivet. Läs den!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Lewin

Bloggat om Hämndens pris