Med askan i väskan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2018-06-14
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Olov Hyllienmark
Originaltitel
As in tas
Dimensioner
180 x 115 x 10 mm
Vikt
91 g
SAB
Lz
ISBN
9789188107589
Med askan i väskan (pocket)

Med askan i väskan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2018-06-14
55
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hugo Brandt Corstius var minst sagt excentrisk, både som person och förälder. Han var en av Hollands mest kända skribenter - en språkvirtuos av rang - och skrev under fler än 60 pseudonymer. Dessutom ansåg han sig ha uppfunnit såväl mikrovågsugnen som internet och ointressanta frågor besvarade han bara med "Pirelli".

Hugo Brandt Corstius var också far till Jelle Brandt Corstius. Varje sommar gjorde Jelle och hans far en gemensam cykeltur. Turerna varade aldrig mer än två dagar, för längre än så stod de inte ut med varandra. Men den här gången får Jelle cykla själv ... med sin fars aska i väskan. Och han cyklar långt - hela vägen till Medelhavet. Under sin 162 mil långa, strapatsrika färd försöker Jelle förstå sin far. Det leder till många insikter och frågeställningar om livet, döden, kärleken och relationer.

Jelle Brandt Corstius har kallats en nederländsk Michael Palin. Med en stor portion humor skriver han både om sin äventyrliga resa och om livets stora frågor. Med askan i väskan går rakt in i hjärtat och lämnar inte någon oberörd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med askan i väskan
  2. +
  3. Allt för min bror : en sista kärlekshandling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt för min bror : en sista kärlekshandling av Cathy Rentzenbrink (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Med askan i väskan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tid för eftertanke
    Curt-Ingvar Hamrén, 29 november 2018

    Boken är lättläst. Det går ganska fort att läsa ut den. Den har sina komiska inslag fast temat i boken är lite djupare och leder till eftertanke. På en resa till Medelhavet finns möjlighet till reflektioner. Huvudpersonen i boken går igenom sitt relation till den avlidne fadern. Efter att ha läst boken kommer jag på mig själv med att reflektera över relationen till min egen far. Vi har boken i vår bokcirkel. Ska bli spännande att höra vad de övriga tyckte om boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Med askan i väskan