Tusen bitar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2018-08-22
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789188107879
Tusen bitar (ljudbok)

Tusen bitar Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det här är en berättelse om kärlek - men också om hat. Om kärlek mellan två män och om människorna som hatar den kärleken kraftfullt. Och om vad som händer när deras vägar kolliderar.

Nils och Benke kämpar för att kunna leva tillsammans på samma villkor som vilket annat kärlekspar som helst. Men det tar emot - inte minst Nils far som öppet visar sitt missnöje.
Robert och Ebba är gifta men glider allt längre isär. Robert finner utlopp för sin ångest genom sitt intensiva homohat på nätet medan Ebba försöker hitta en tillräckligt bra ursäkt till varför hon stannar kvar.
Tusen bitar är ett starkt relationsdrama om vad som händer när den man älskar plötsligt rycks ifrån en och man blir ensam kvar. Och en del av den älskade lever kvar i någon annan. Någon som hellre hade dött än frivilligt tagit emot det som gavs.

Marcus Jarl har tidigare publicerat krönikor i Expressen, Tidningen Mums, debatterat i Dagens Nyheter och skriver nu om film och musik i tidningen QX. Till vardags arbetar han som sjuksköterska på neonatalavdelningen på Södersjukhuset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tusen bitar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mitt hjärta lämnades i tusen bitar
  -, 7 september 2021

  Jag var rädd att läsa denna bok då jag fullkomligt älskade Dina Färger var blå och var rädd att jag skulle bli besviken. Men så fel jag hade. Marcus lyckades med din debut och när allt i slutet knöts ihop så lämnades jag med ett hjärta i tusen bitar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marcus Jarl

 • Där du en gång gick

  Marcus Jarl

  Där du en gång gick är en varm, rolig och insiktsfull relationsroman av Marcus Jarl, vinnare av Årets feelgood 2021. Hur mycket känslor ryms egentligen mellan fyra väggar, vad döljs i våra inre slutna rum och vad händer när de öppnas? Bella Friber...

 • Dina färger var blå

  Marcus Jarl

  Lina Råman jobbar som sjuksköterska på neonatalen. Hennes liv är fullt av adrenalinpumpande förlossningar, kuvöser, långa nattpass och krisande föräldrar. Hon brottas med sin egen barnlängtan, samtidigt som hon vet att hennes man Samuel inte vill ...