Hemligheten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2018-11-22
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
Originaltitel
The Secret
Dimensioner
225 x 145 x 30 mm
Vikt
516 g
SAB
Hce
ISBN
9789188107978
Hemligheten (inbunden)

Hemligheten

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-11-22
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ny roman av författaren till Brevet.

Mary bär på en hemlighet.
För fyrtio år sedan gjorde hon ett val i livet, som för alltid kom att förändra hennes värld och fick ett avgörande inflytande på hennes allra närmaste.
Beth söker förtvivlat efter ett svar. Hon har aldrig känt till sanningen om sin härkomst, men nu måste hon ta reda på allt eftersom det kan betyda liv eller död för hennes svårt sjuka son, Jake. När hon en dag hittar ett gulnat tidningsurklipp bland sin mors tillhörigheter inser hon att nyckeln till Jakes framtid finns i det förflutna. Hon måste tillbaka dit där allt började för att avslöja ... hemligheten.

Beths make och Jakes pappa, Michael, kämpar även han med traumatiska minnen från dramatiska händelser i sitt förflutna, händelser som kommer att spela en avgörande betydelse i familjens liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemligheten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt bra!
    Villivonkansbooks, 2 februari 2019

    Hemligheten är författarens andra bok. Den första, Brevet, läste jag förra året och den blev en av mina favoriter då. Hemligheten är en välskriven bok där vi får följa Mary, Daisy och Mike 1975 och några år framåt, samt Beth och Michael i nutid. Det är två intressanta historier som på slutet vävs ihop till en och samma. Jag dras snabbt in i alla karaktärers liv och författaren lyckas flera gånger få till oväntade vändningar som gör att intresset hålls uppe hela tiden. Boken har ett ganska lån... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kathryn Hughes