Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2018-04-11
Upplaga
3
Förlag
Lars Åhnberg
Dimensioner
242 x 168 x 5 mm
Vikt
194 g
SAB
Ohab
ISBN
9789188121189
Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga (häftad)

Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga

Häftad Svenska, 2018-04-11
189
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Boken hjälper chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga som står mitt i produktionen att agera rätt inom det arbetsrättsliga området. Chefer och kvalitetsansvariga har arbetsrättsligt ansvar bara som en uppgift bland många andra. Vikten av bra relationer och aktiv kommunikation betonas särskilt. Det är den enda arbetsrättsliga handboken som presenterar arbetsrätten i en flödesmodell sammanflätad med kraven i olika kvalitets- och arbetsmiljöstandarder. I texten redogörs för det ansvar som chefer har för den praxis som de skapar eller tillåter.

Språket är föredömligt enkelt och varje avsnitt illustreras med avgjorda ärenden i Arbetsdomstolen. Boken vill uppmuntra till diskussion och utbildningar internt inom företag, förvaltningar och olika studieorganisationer knutna till fackliga organisationer och företag.

I denna tredje upplaga har mindre uppdateringar inom arbetsrätten gjorts sedan förra upplagan. Dessutom behandlas skärpningar inom diskrimineringslagen och den kanske viktigaste föreskriften från Arbetsmiljöverket, AFS 2015:4, Organisatorisk och social arbetsmiljö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga
  2. +
  3. LAS-handboken 2020 - Lagtext, kommentarer, AD-domar

De som köpt den här boken har ofta också köpt LAS-handboken 2020 - Lagtext, kommentarer, AD-d... av Lars Åhnberg, Sören Öman (häftad).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »