Min hemlighet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2015-11-12
Upplaga
1
Förlag
Volante
Översättare
Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn
Originaltitel
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
220 x 150 x 25 mm
Vikt
530 g
ISBN
9789188123046
Min hemlighet (inbunden)

Min hemlighet

(43 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-11-12
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag heter Petter Anker Stordalen. Jag gick från att vara Norges bästa jordgubbsförsäljare till att bygga upp en av Skandinaviens största hotellkoncerner. Idag har vi 180 hotell och 13 000 anställda.

Hela mitt liv har jag jagat framgången. Hela mitt liv har jag haft siktet inställt på framtiden. Mot nästa mål. Mot nästa affär. Mot nästa möjlighet. Jag har aldrig haft tid eller lust att skriva en bok.

Men under våren 2014 förändrades allt. Våren 2014 fick vi beskedet vi hade befarat. Att min fru, Gunhild, var dödligt sjuk. Där och då rasade min värld.


***

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anställda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad är nyckeln till att nå framgång? Och var det värt det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Min hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Personligt!
  Magnus Nilsson, 31 augusti 2018

  Fantastiskt bra bok om du är intresserad av spelet bakom ridån.
  Petter bjuder in till ett nästan personligt möte med honom i boken där han skildrar både familjeliv med hans business väg till "toppen". Rekommenderar boken starkt

 2. Affärssnille
  Magnus , 4 april 2018

  Intressant upplägg av boken och lättläst. Man förstår att Petter har suttit och berättat för Jonas Forsang som sedan skrivit ned det som är mest intressant. Skulle nog kunna användas som lärobok på Handelshögskolan i rollspel?

 3. En stor liten man....
  Lena Borgljung, 16 februari 2016

  Mycket kan sägas om "den store lille mannan från Norge - Petter Stordalen"....
  En intressant resa att följa, hans idoga arbete från liten pys som hjälper sin far i dennes enkla verksamhet i Norge, till stor-magnat med hela världen som arbetsfält !
  Ingen stor läsupplevelse, men ändå läsvärd. Särskilt om man inte själv lever i eller har insikt i den värld som Petter Stordalen cirkulerar i med alla sina affärer, och därmed även det synsätt han ger prov på vad gäller affärer i miljardkla... Läs hela recensionen

 4. Intressant inblick i entreprenörskap
  EFH, 9 januari 2016

  En positiv överraskning. Det är inte så lätt att skriva något nytt i det ganska uttjatade ämnet "Hur man lyckas i affärer". Stordalen är ovanligt öppen när han redogör för en del av sina affärer och redovisar också en del kloka funderingar. Allt är inte guldkorn, men som helhet tycker jag ändå att boken är läsvärd för den som är intresserad av entreprenörskap.

 5. Positiv bok
  KLAS PETERSSON, 4 januari 2016

  Jag tyckte boken kändes upplyftande. Du ska inte känna avundsjuka på dem som lyckats. Om du misslyckats med en affär är det bara att gratulera för då har du lärt dig något?

 6. Rekommenderas
  Hung Lo, 8 december 2015

  Väldigt lättläst bok. Tog ca 4 dagar att dra igenom hela.
  Det var verkligen inspirerande att läsa hur Petter lyckats så väl och om alla stora deals som han gjort.

 7. Inspirerande
  -, 23 november 2015

  En otroligt inspirerande bok, som även ger en hel del värdefulla konkreta råd till den som planerar att driva företag, eller redan gör det.

 8. Stor
  Göran Dahlman, 20 november 2015

  Boken är lättläst, skapar massa AHA upplevelser, komisk samt tar dig in I finansvärdens mörka horn.

 9. MIn hemlighet
  Zenita Norberg, 20 november 2015

  fantastisk bok på alla sätt.
  Allt han delar med sig är ju helt galet.
  Bästa Affärs och biografi jag läst .
  Den ligger topp1 tillsammans med Fredrik Eklunds bok.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna