Min hemlighet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2015-11-10
Förlag
Volante
ISBN
9789188123251
Min hemlighet (e-bok)

Min hemlighet E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-11-10
39
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag heter Petter Anker Stordalen. Jag gick från att vara Norges bästa jordgubbsförsäljare till att bygga upp en av Skandinaviens största hotellkoncerner. Idag har vi 180 hotell och 13 000 anställda.

Hela mitt liv har jag jagat framgången. Hela mitt liv har jag haft siktet inställt på framtiden. Mot nästa mål. Mot nästa affär. Mot nästa möjlighet. Jag har aldrig haft tid eller lust att skriva en bok.

Men under våren 2014 förändrades allt. Våren 2014 fick vi beskedet vi hade befarat. Att min fru, Gunhild, var dödligt sjuk. Där och då rasade min värld.

***

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anställda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad är nyckeln till att nå framgång? Och var det värt det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. VÄLGJORT
    Tomas C, 23 november 2017

    Petter verkar uppriktig, han ger verkligen av sig själv. Boken känns personligt skriven och det ger behållning. Han ger prov på ett ultimat ledarskap, där alla känner sig delaktiga.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petter A Stordalen