Kaosologi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-10-03
Förlag
Volante
ISBN
9789188123701
Kaosologi (e-bok)

Kaosologi E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-03
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Alla beslut du någonsin tagit, alla gånger du sagt nej istället för ja. Hur hamnade du just här? Kaosologi handlar om hur små saker kan få stora följder. Jag tror att allt går att förklara och att allt hänger ihop, bara vi vågar fråga varför, vrider på perspektiven och ser logiken i kaoset.
Kanske kommer den här boken att förändra ditt liv.
Kanske inte.
Det enda jag vet är att du kan påverka det, mer än du tror.

Välkommen in i huvudet på handelsprofessorn som bestämde sig för att avmåstefiera sin vardag och klev ut på andra sidan med en ny syn på livet och lärdomar som han nu delar med sig av.

Med en unik mix av forskning och egna erfarenheter erbjuder Micael Dahlen såväl aha-upplevelser som konkreta tips och råd. Till sin hjälp har han tio nyord, till exempel vankraft, romanleva och livssuddet. Hans budskap är att det är det lilla som händer hela tiden, omkring dig och inuti dig, som faktiskt är livet.

Micael Dahlen är författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Han ser "Kaosologi" som sin mest personliga och meningsfulla bok hittills. Tidigare har han skrivit sju böcker, däribland "Nextopia" och "Monster".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dahlen Micael

  • En liten bok om meningen med livet

    Dahlen Micael

    Vad är egentligen meningen med livet? Det är den stora frågan som mänskligheten funderat över sedan tidernas gryning. Men om vi vill ha ett svar är den felställd. För vad händer om vi skulle fråga: Vad ger oss meningen i livet? Ganska mycket visar...

  • Starkt kul

    Dahlen Micael

    Starkt kul är en unik tankebok om träning fylld med smarta tips, övningar och lifehacks. För att förändra vanor. För att lyfta tungt. För att springa längre och snabbare. För att bli en vardagsninja. Och ha starkt kul på vägen!