Kärlekens väg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2017-05-02
Upplaga
1
Förlag
Volante
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
Originaltitel
The Course of Love
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
220 x 148 x 24 mm
Vikt
531 g
SAB
Hce
ISBN
9789188123794
Kärlekens väg (inbunden)

Kärlekens väg

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-05-02
219
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En finstämd skildring av den relation som börjar efter att passionen har lagt sig.
- The Guardian

Vad innebär det att leva lyckliga i alla sina dagar? Kirsten och Rabihs vänner frågar alltid samma sak: Hur träffades ni? På ytan är det en enkel fråga med ett tydligt svar. Märkligt nog är det aldrig någon som frågar: Vad hände sedan?

Vi träffas, blir förälskade, gifter oss. Men det är inte då som berättelsen tar slut, utan det är egentligen då som allt börjar. Kärlekens väg handlar om ett äktenskap, om moderna relationer och om hur man överlever dem.

I Kärlekens väg återvänder hyllade Alain de Botton till romanformatet - och visar upp en mästerlig fusion mellan fiktion och filosofiska betraktelser. de Botton är författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Låt Proust för ändra ditt liv och Filosofins tröst.

I denna roman visar de Botton åter upp sin förmåga att klä våra förhoppningar och osäkerheter i ord.
- New York Times
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens väg
 2. +
 3. Låt Proust förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Låt Proust förändra ditt liv av Alain De Botton (inbunden).

Köp båda 2 för 447 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Kärlekens väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klokskap
  Kakan, 21 mars 2022

  Toppen för att öka förståelsen för kärlekens komplikationer. Köpte som present till mina vuxna barn. Som roman inte så spännande kanske.

 2. Nyanserade reflektioner kring kärleksrelationer
  J. Hansson, 15 augusti 2018

  Av Alain de Bottons böcker så är detta nog min favorit. Jag uppskattar hans sätt att nyanserat resonera och reflektera kring relationer från flera olika perspektiv. Bottons sätt att se på kärleksrelationer är hoppfullt och varmt men grundat i en sund realism (i kontrast till romantiserade och förskönande idealbilder om vad relationer kan vara som är så vanligt förekommande). Den är i mitt tycke välskriven och det är bara att tacka översättaren som har gjort det sin uppgift med den äran.
  ... Läs hela recensionen

 3. Vad är kärlek?
  Anna-Lena , 15 augusti 2017

  En bok som passar den som funderar över vad kärlek egentligen är och är genuint intresserad av att se djup kärlek mellan två personer ur olika perspektiv. En bok som jag varmt skulle rekommendera utvalda personer, inte vem som helst skulle gilla den. Jag har kommit till den punkten i livet att jag tyckte att den var lärorik, lättläst och mycket givande själsligt!

 4. En handbok i kärlek som alla borde läsa
  Eva-Lena Heinered, 27 juni 2017

  Vi matas med att kärlek är synonymt med den första förälskelsen och vi förundras över att stor del i ett förhållande går ut på att älska en annan människa, argumentera, gnata, kompromissa och försöka att omforma. Om vi först hade läst Alain de Bottons bok hade vi fått en förståelse för vad det är vi faktiskt går igenom. Bra läsvärd bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Alain De Botton