Framtiden ? del 1 (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (26.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Framtiden (del 1)
Inläsare
Jesper Rönndahl
Utgivningsdatum
2017-04-21
Förlag
Volante
ISBN
9789188123886
Framtiden ? del 1 (ljudbok)

Framtiden ? del 1 Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-04-21

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Särskild ljudboksversion i tre delar inläst av Jesper Rönndahl, Sveriges främsta futurist och vetenskapskomiker. I del 1 av boken går Jesper Rönndahl igenom hur såväl vårt sociala liv som vår flora och fauna kommer att se ut framöver. Här får du bland mycket annat höra om antigravitationsakvarier och hur vi klonar oss själva.

Rikets främsta futurist presenterar: Den enda guide till framtiden du behöver!


Du går upp på morgonen, rostar mackan lite för mörk på treans ljussabel, sprayar på en tjock skiva skinka och garnerar med några raketsoltorkade tomater. När du klappat din mörkmateriatiger hejdå åker du till jobbet med din antigravitationsplattform och väl där lyckas du förklara för alla exakt hur du menar med hjälp av dina tankeläsglasögon.

Där många tidigare har misslyckats är det skönt att någon (läs: Jesper Rönndahl) äntligen har lyckats: nämligen med att förutspå exakt hur framtiden kommer att bli. Här ges oumbärlig kunskap på en mängd områden - från framtidens teknik till framtidens mat. Du kommer att lära dig allt om hur du hanterar en warpdrivegräsklippare, varför det blir trendigt med spetälska och mösshängslen samt hur mänskligheten ska möta hotet från den artificiella intelligensen.

Framtiden: en inläst guide är en bok för dig som är ung och intresserad av vad du har att förvänta dig, och för dig som är äldre och vill veta vad du kommer gå miste om. Den är skriven och ritad av vetenskapskomikern, tvåfaldige På spåret-vinnaren tillika riksbesserwissern Jesper Rönndahl.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jesper Rönndahl