Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2020-03-31
Förlag
Trombone
ISBN
9789188125347

Uthamn E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-03-31
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Skickas imorgon
    162
Visa alla 1 format & utgåvor
Huvudpersonen Fredrika Waldemars bokdebut hyllades av kritiker och läsare. Men de efterföljande romanerna har passerat obemärkt och Fredrika börjar tvivla på sitt skrivande. På en fest träffar hon den karismatiska förläggaren Carl som erbjuder henne att bo gratis i sitt sommarhus mot att hon skriver en bok. Fredrika tackar ja, sedan Carl försäkrat att han endast är intresserad av hennes litterära kvaliteter. Fredrika är dock fast besluten att inte skriva en rad och hoppas istället på några månaders ledighet. Till en början blir det som hon tänkt. Men den stillsamma tillvaron i yttersta skärgården förändras. Hon lockas åter in i fiktionen. Fast det som händer på ön verkar inte bara vara Fredrikas fantasier.

Fredrik Ahlfors är född 1968. Boende i Göteborg. Bokdebut på Trombone 2006 med romanen Uthamn som fick mycket uppmärksamhet i trakten där den utspelar sig. I november 2006 utkom hans andra bok, Arne Ljunghed och de små röda jävlarna - en samling berättelser ur ingenting. Den hyllade romanen Daniil Charms och jag utkom 2011. Tillsammans med Björn Wickenberg skrev han 2016 Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med.

Den senast utgivna boken är romanen Remington från februari 2020. Vid sidan om författarskapet arbetar Fredrik Ahlfors som röntgenläkare. Tillsammans med Carl Lamm har han författat den medicinska boken HRCT - Diagnostik och sjukdomsöversikt som finns utgiven på Trombone. Boken är översatt till Tyska och Engelska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Ahlfors