Arne Ljunghed och de små röda jävlarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredrik Ahlfors
Utgivningsdatum
2020-04-25
Förlag
Trombone
ISBN
9789188125514

Arne Ljunghed och de små röda jävlarna Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-04-25

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    69
  • Skickas imorgon
    146
Visa alla 2 format & utgåvor
Arne Ljunghed och de små röda jävlarna är en samling berättelser, prosaetter och prosapoesi. Här är världen absurd och surrealistisk, flödet av påträngande bilder är oupphörligt. Det är omväxlande sprudlande fantasiser och grårealistisk prosa, men också korthuggna filosofiska stycken och poetiska nedslag i en slags dynamisk hemmamiljö. Möt de röda jävlarna i en skrivmaskin, den flygande kungen av Eftalusien, den teve-älskande pensionären Astrid, den av autonomikation drabbade författaren och många fler i denna märkliga blandning av virvlande texter.

Fredrik Ahlfors är född 1968. Boende i Göteborg. Bokdebut på Trombone 2006 med romanen Uthamn som fick mycket uppmärksamhet i trakten där den utspelar sig.

Den hyllade romanen Daniil Charms och jag utkom 2011. Tillsammans med Björn Wickenberg skrev han 2016 Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med.

Den senast utgivna boken är romanen Remington från februari 2020.

Vid sidan om författarskapet arbetar Fredrik Ahlfors som röntgenläkare. Tillsammans med Carl Lamm har han författat den medicinska boken HRCT - Diagnostik och sjukdomsöversikt som finns utgiven på Trombone. Boken är översatt till Tyska och Engelska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Ahlfors