Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2021-09-06
Förlag
Lars Åhnberg
SAB
Ohab
ISBN
9789188131393
Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga (häftad)

Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga

Häftad Svenska, 2021-09-06
199
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken hjälper chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga som står mitt i produktionen att agera rätt inom det arbetsrättsliga området. Chefer och kvalitetsansvariga har arbetsrättsligt ansvar bara som en uppgift bland många andra. Vikten av bra relationer och aktiv kommunikation betonas särskilt. Det är den enda arbetsrättsliga handboken som presenterar arbetsrätten i en flödesmodell sammanflätad med kraven i olika kvalitets- och arbetsmiljöstandarder. I texten redogörs för det ansvar som chefer har för den praxis som de skapar eller tillåter.

Språket är föredömligt enkelt och varje avsnitt illustreras med avgjorda ärenden i Arbetsdomstolen. Boken vill uppmuntra till diskussion och utbildningar internt inom företag, förvaltningar och olika studieorganisationer knutna till fackliga organisationer och företag.

I denna fjärde upplaga har mindre uppdateringar inom arbetsrätten gjorts sedan förra upplagan. Speciellt framhålls att arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön är detsamma men kanske lite annorlunda även när hemarbete och distansarbete blir mer förekommande. Aktuella checklistor refereras i detta avseende.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga
  2. +
  3. LAS-handboken 2020 - Lagtext, kommentarer, AD-domar

De som köpt den här boken har ofta också köpt LAS-handboken 2020 - Lagtext, kommentarer, AD-d... av Lars Åhnberg, Sören Öman (häftad).

Köp båda 2 för 550 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »