Ett mörkt förflutet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ett mörkt förflutet (del 1)
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2015-04-04
Upplaga
2
Förlag
Löv & Craig Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789188147028

Ett mörkt förflutet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-04-04

Slutsåld

Den 10 november 1997 hamnar en flicka mitt i en skottlossning mellan två rivaliserade mc-gäng och får betala ett högt pris när hon skyddar sin stora kärlek.

Femton år senare faller ett barn offer för ett brutalt mordförsök och polisinspektör Johan Waltz kopplas in. Trots avsaknaden av bevis leder spåren snart till mc-gänget som var inblandad i skottlossningen 1997.

Isabell Sahlin är en stark och självständig kvinna med en hård yta. Ingen vet vilka mörka hemligheter som döljer sig under ytan eller vilket liv hon är på flykt ifrån.

Isabell och Johans vägar möts då hon kopplas in som psykolog i fallet han utreder. Detta leder henne mot en oundviklig konfrontation med det förflutna. Men denna gång kan hon inte fly från sina demoner utan tvingas slåss för sin överlevnad.

Ett mörkt förflutet är Nicole Lövs debutroman och första delen i trilogin om Isabell och Johans kamp mot den ökända Djävulen. Författaren är bosatt i Helsingborg med man och barn, men hon föddes i Köpenhamn.

"Mästerligt utförd" -Sandra Elma, lektör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett mörkt förflutet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Det här är spännande!
  Läsaren, 17 juli 2017

  Det här är faktiskt väldigt bra på vad det ska vara, en spännande, psykologisk thriller, typ. Det är inte mycket till deckare då handlingen ganska tydligt går A-B-C utan avstickare. Men det Nicole Löv gör som är bra är just spänningen. Hon håller mig på spänn mycket, och jag ser så mycket fram emot resten av böckerna!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicole Löv

 • En kamp om att andas

  Delicia Ferris, Nicole Löv

  Det är många som fallit ihop i ett tröstlöst mörker, men få som haft styrkan att resa sig upp för att leva igen. Delicia Ferris levde ett sagolikt liv med sin själsfrände Lars och hade allt man kunde önska sig, fram tills dagen då hela tillvaron t...

 • Vaken mardröm

  Nicole Löv

  Isabell jagas av ett traumatiskt förflutet som förföljer henne tills hon en dag träffar Max. För första gången sedan Djävulen tog allting ifrån henne börjar hon tro på livet igen. Lyckan blir kortvarig när Isabell inser att hon inte är den enda so...

Bloggat om Ett mörkt förflutet