Makaber (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-05-15
Förlag
L.C. Förlag
ISBN
9789188147417

Makaber

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok, Svenska, 2017-05-15
105 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitt medvetande försvann sakta, med dig nånstans nära mig. Det var slut. Jag var slut. Personlighetsförintelse. Död. Borta. Men du slutade inte.
Jag tittade på din rakhyvel. Jag frågade mig om den kunde vara effektivare på mig själv. Nåt annat liv kändes inte möjligt. Där jag låg i en blodpöl och en hud fläckad av en sakta koagulerande massa - hopkrupen på ett ljusblått, kaklat badrumsgolv. Hemma kändes så långt bort. Jag undrade om jag ens skulle kunna hitta hem i den här världen igen.

Makaber är en historia om psykisk ohälsa, maktlöshet och självskadebeteende bland unga, skriven inifrån en ung kropp mitt uppe i skiten. Ett mörkt relationsdrama om destruktiv kärlek och hur den utplånar. En historia som genom sitt inifrånperspektiv möjliggör ett helt nytt perspektiv och förståelse för dessa trasiga unga själar i vårt samhälle. Den är naken, äkta och verklig. I en utlämnande och provocerande historia som speglar den totala maktlösheten hos huvudkaraktären får vi en helt ny inblick i hur det kan kännas att vara fast i en ung kropp full av känslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Makaber. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En känslostorm
    Läsaren, 12 juli 2017

    Efter de dagar det tog för mig att läsa Makaber känner jag mig skakad. Det är en djup och känslosam bok i ett för genren speciellt språk. Ett väldigt alldagligt tonåringsspråk, vilket ökar känslan av att man verkligen är där.
    Det är många känslor i den, och det är omöjligt att inte känna. Underbar berättelse, och när man väl kommer till epilogen märker man vilken kontroll Jim Friberg haft över storyn som man inte trodde kunde bli sorgligare. Men de där sista få sidorna...

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Makaber