Språkets alla möjligheter i förskolan (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2023-03-14
Förlag
Lärarförlaget
Medarbetare
Schollin Borg, Kristina (form)
Dimensioner
210 x 148 x 17 mm
Vikt
420 g
SAB
Ea
ISBN
9789188149800
Språkets alla möjligheter i förskolan (häftad)

Språkets alla möjligheter i förskolan

Häftad Svenska, 2023-03-14
281
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Språkets alla möjligheter i förskolan bjuder på massor av exempel på hur du kan arbeta med kommunikation och språk. Boken beskriver hur förskolan kan fyllas med positiva språkliga sammanhang genom böcker och sagor men också med hjälp av lek, fantasi och olika estetiska och digitala uttryck. Du får inspiration till undervisningen och hur situationer och miljöer med kittlande innehåll kan locka till kommunikation och språkande. Boken lyfter även olika sätt att arbeta med tillgänglighet och flerspråkighet i förskolan för att stötta alla barn att få uttrycka sig på sina egna sätt och få möta olika språk.

Exemplen i boken är hämtade från olika förskolor i Mölndal där språkarbetet löper som en röd tråd. Många av förskolorna i Mölndal är också litteraturprofilerade förskolor där barnen får bada i språk och alltid har en bok nära till hands.

Marie Eriksson är verksamhetsutvecklare på skolförvaltningen i Mölndals stad och har lång erfarenhet av att arbeta som förskollärare. Hon är också författare till sex böcker utgivna på Lärarförlaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkets alla möjligheter i förskolan
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Eriksson