Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2015-08-18
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Medarbetare
Nauclér, Olof (form)
Dimensioner
215 x 142 x 15 mm
Vikt
258 g
SAB
Qblb
ISBN
9789188153111

Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

Inbunden, Svenska, 2015-08-18
233 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sökmotoroptimering är makt - Sydsvenskan

Vill du öka din försäljning på nätet med en metod som alla kan lära sig på en kväll? Då är det dags att lära sig sökmotoroptimering.

I denna nya upplaga av Guldläge på nätet har författarna uppdaterat boken med vad som hänt i Googlevärlden sedan sist och även adderat efterfrågade delar.

Sökmotoroptimering handlar om att lära sökmotorerna på Internet att hitta och värdera din sajt, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar nämligen att mer än 60 % av all trafik går till det första, andra och tredje sökresultatet.

I Guldläge på nätet får du vägledning av Magnus Bråth och Michael Wahlgren som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet; från stora e-handelsföretag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla.

Här får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sajtinnehållet och länkstrategi. Hur hittar man de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska framstå som bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter därute kan det vara bra att få länkar med förtroende från?

I Guldläge på nätet får du lära dig allt detta och mycket mer.

"Förutom att språket är begripligt är även tipsen enkla att förstå." - Tommy K Johansson, en av Sveriges främsta bloggare inom teknik och Internet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Guldläge på nätet : sökmotoroptimering fö...