Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2016-02-01
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Svensson, Emili (form)
Dimensioner
216 x 143 x 15 mm
Vikt
309 g
ISBN
9789188153296
Bli rik på hållbart sparande (inbunden)

Bli rik på hållbart sparande

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-02-01
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur sparar man ansvarsfullt och hållbart? Är det överhuvudtaget möjligt, eller ska vi som privatpersoner överlåta sådant till proffsplacerarna? Alla svenskar måste förr eller senare göra ett antal aktieval. Det gäller när man väljer tjänstepension, när man väljer fond i premiepensionen och också i det privata sparandet.

I denna lättbegripliga och placerarvänliga inspirationsbok ger Carl Rosén tydliga svar: det går och det går till och med bättre än att gå via fonder och andra kommersiella aktörer. På samma sätt som många i vardagen försöker följa sin egen övertygelse till exempel genom att källsortera, äta ekologiskt, köpa hybridbilar, välja att cykla, inte köpa pälsar eller att inte röka, kan du göra exakt samma sak när du placerar dina pengar. Genom att välja rätt aktie, fond eller livbolag kan du b.de bli rik och placera hållbart på dina villkor.

Utgångspunkten är att varje individ själv har en uppfattning om vad som är etiskt eller långsiktigt hållbart. Det kan handla om allt från miljöfrågor, global uppvärmning, vapen, kärnkraft och djurförsök till tobak och alkohol. Med detta som grund visar Carl Rosén i boken pedagogiskt, steg för steg, hur var och en kan bygga upp ett hållbart och etiskt sparande som till och med slår proffsen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli rik på hållbart sparande
  2. +
  3. Aktie- och fondhandboken : lär dig spara i aktier och fonder för en bättre privatekonomi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktie- och fondhandboken : lär dig spara i akti... av Björn Wilke (häftad).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »