Bakom din rygg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2017-05-22
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
576 g
SAB
Hc
ISBN
9789188171108
Bakom din rygg (inbunden)

Bakom din rygg

(82 röster)  |  Läs 15 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-22
210
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor

För den limiterade utgåvan, klicka här >>

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Bakom din rygg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare
  Tessan77, 10 augusti 2020

  Spännande bok och väldigt lättläst.
  Jag kan rekommendera den och ska genast beställa uppföljaren.
  Handlingen är bra och inte alls rörig som de skrivs i recensionerna.

 2. Fullkomligt banal och förutsägbar
  Robin, 8 juli 2020

  Denna bok är ett hån mot genren. Banal, förutsägbar och platt där enkla författarknep används för att locka läsaren till att tycka att detta är en "riktig bladvändare". Kan absolut inte rekommendera.

 3. Första boken som jag läste av Sofie Sarenbrandt
  Juli, 13 mars 2018

  Tyckte att boken var lite rörig att läsa, delvis lite spännande men inte riktigt i min smak. Brukar inte hoppa över sidor men nu blev det så.

 4. Spännande, men det gällde att hänga med
  Ewelina, 15 november 2017

  Mycket välskriven och lättläst bok, som alla andra Sofie Sarenbrants böcker. Dock lite trixigare att hänga med i då man fick följa tre olika huvudpersoner samtidigt. Längtar dock redan till uppföljaren.

 5. Håller inte måttet
  Sofia, 7 november 2017

  Hade sett framemot att få läsa denna bok då jag älskade böckerna om Emma Sköld, tyvärr blev jag besviken då denna inte alls håller samma standard. Väldigt enkelt språk vilket gör den väldigt snabbläst. Storyn hade potential att vara spännande men den kommer aldrig riktigt till skott med hattandet mellan figurerna och man får aldrig riktigt grepp om de. Men om man vill ha lite enkel strandläsning så funkar den absolut.

 6. En besvikelse.
  Erlanders (Årjäng), 18 augusti 2017

  Sofie Sarenbrant blev med sina första böcker en av mina favoritförfattare, hade därför stora förväntningar på hennes nya bok, nu blev det tyvärr en stor besvikelse att läsa denna annorlunda skrivna bok, en riktig röra med korta/mycket korta avsnitt om bokens tre huvudpersoner, ingen riktigt sammanhängande story och långt under Sarenbrant's tidigare magnifika standard.

 7. Härligt
  Ingalill Norrblom, 25 juli 2017

  Spännande o väldigt läsvärd bok igen av Sofia. Hade svårt att sluta läsa o är avis på er som ännu inte börjat läsa boken. Läste ut den på 2-3 dagar. Spänningen steg hela tiden.

 8. Väldigt plottrig
  Gun Karlsson, 19 juli 2017

  Har läst två böcker av henne och hade höga förväntningar som inte besannades. Tveksamt om jag vågar satsa på en ny av henne.

 9. Läsvärd
  Annika , 19 juni 2017

  Personligen har jag svårt att lägga boken ifrån mig, jag vill hela tiden få veta mer och tänker "bara ett kapitel till". Sofie skriver målande tycker jag och jag får min egen bild av både personerna och salongen.

  Tycker faktiskt att denna boken är bättre än hennes senaste om Emma.

 10. Hade höga förväntningar
  Lusen (Helsingborg), 18 juni 2017

  Har läst alla andra böcker av Sofie, så jag hade höga förväntningar på denna bok, men denna är seg, tråkig och inte så bra som Sofie brukar vara.

 11. Besviken
  läst mycket, 15 juni 2017

  Jag har läst alla Sofies tidigare böcker och varit väldigt förtjust i dem,framför allt Andra andningen som var superspännande. Den här boken har en spretig handling och jag tycker inte att den är så himla spännande tyvärr. Tanken med tre olika perspektiv är bra men kapitlen är så himla korta och allt känns lite krystat. Längtar efter nästa bok om Emma Sköld och jag tror inte att jag kommer att läsa de andra böckerna i den här serien ,men man vet aldrig.....

 12. Lättsmält
  Villivonkansbooks, 15 juni 2017

  Allt ändras när Angelica börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Av svartsjuka börjar Jenny ta reda på vem som döljer sig bakom Angelicas perfekta fasad. Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad.
  Har läst alla böcker som författaren skrivit hittills och gillat dem. Liksom serien om kriminalinspektör Emma Sköld, är även denna väldigt lättläst och går mycket fort att läsa. Dock tycker ja... Läs hela recensionen

 13. Lättläst och underhållande om rivalitet
  Annette Juhlin, 10 juni 2017

  Det här är en väldigt lättläst bok med korta kapitel. Författaren berättar omväxlande ur var och en av de olika frisörernas perspektiv, vilket gör att man som läsare hela tiden har klart för sig vad de olika personerna gör och tänker. Det blir litet för övertydligt för min smak. Samma sak gäller språket. Det är explicit och lämnar inte mycket öppet för läsaren att själv komma till egna slutsatser. Om någon är nervös är det klart uttalat. Det är samtidigt väldigt underhållande läsning, framför... Läs hela recensionen

 14. Ny genre
  -, 5 juni 2017

  Jag har läst flera av Sofie Sarenbrants tidigare böcker och tycker bättre om dem.
  Upplägget i Bakom din rygg passar inte mej så även om handlingen är bra är detta tyvärr ingen bladvändare.
  Osäkert om jag kommer att läsa de övrig två i denna trilogi.

 15. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 maj 2017

  Det här är Sofie Sarenbrants åttonde bok, och den är helt fristående från dom sju tidigare böckerna. Det här är den första boken i en planerad trilogi. Och kategorin är spänningsthriller, till skillnad mot författarens tidigare böcker, som har varit i genren kriminalromaner. Här är en länk till min recension av Sofies förra bok, Tiggaren, och där finns det även länkar till alla hennes tidigare böcker.

  Jag har tyckt mycket om alla Sofie Sarenbrants tidigare böcker. Och jag tyckte äve... Läs hela recensionen

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant