Kom och skratta åt Lilleputt : en självbiografi (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Thorsten Flinck
Utgivningsdatum
2016-10-24
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
126 x 142 x 8 mm
Vikt
52 g
SAB
Ikz Flinck, Thorsten
ISBN
9789188171368
Kom och skratta åt Lilleputt : en självbiografi (mp3-skiva)

Kom och skratta åt Lilleputt : en självbiografi

(1 röst)
Mp3-skiva Svenska, 2016-10-24
79
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om teatergeniet, missbrukaren och Ingmar Bergmans svek. Nu kommer Thorsten Flincks egen, utlämnande historia bortom löpsedlarna, inläst av honom själv.

Biografin är nedtecknad av Håkan Lahger och innehåller ett 16-sidigt bildark. I egna kapitel berättar bland andra MIKAEL PERSBRANDT, EVA RÖSE och LENA ENDRE om sina personliga och professionella relationer till Thorsten Flinck. Vad är det som kan förmå en människa att nå så högt för att därefter driva sig själv rakt ner i botten?

Thorsten Flincks självbiografi är en intim och förtrolig berättelse om att ständigt söka bekräftelse, hantera scenskräck, parera smutskastning i Dramatens korridorer och jaga pengar till knark. Med lika delar humor och storslagen berättarglädje bjuder Thorsten Flincks biografi på dråpliga incidenter, storslagna succéer och oundvikliga katastrofer. Efter ett liv fyllt av spektakulära framgångar och personliga tragedier summeras ett högst ovanligt öde i en ursäkt till alla som drogs med i fallet.

THORSTEN FLINCK är den yngsta person som kommit in på Scenskolan. Efter en inledande karriär på Dramaten drev han egen teater och valdes flera år i rad till Sveriges sexigste man. 2012 vann han Svenska folkets gunst i Melodifestivalen och 2016 förärades han Cornelis-priset där en del av motivationen löd:

En vildvuxen ros klädd i svart, en ensam röst med patina från gatan, den svenska teaterscenens enfant terrible, som skapar stor dramatik från kung till Paria. En klassiskt skolad punkrebell, vars enda lojalitet tillhör konsten.

Thorsten Flincks biografi kommer även att sättas upp som en scenföreställning av och med författaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom och skratta åt Lilleputt : en självbiografi
  2. +
  3. Jag var Ingmar Bergmans hushållerska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag var Ingmar Bergmans hushållerska av Anita Haglöf, Håkan Lahger (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kom och skratta åt Lilleputt : en självbi...