Tid : livet är inte kronologiskt -  LIMITED CHRISTMAS EDITION (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2015-12-05
Förlag
Bookmark
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
791 g
ISBN
9789188171382
Tid : livet är inte kronologiskt -  LIMITED CHRISTMAS EDITION (inbunden)

Tid : livet är inte kronologiskt - LIMITED CHRISTMAS EDITION

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2015-12-05
289
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.

TID - CHRISTMAS EDITION Specialutgåvan av TID - Livet är inte kronologiskt trycks i begränsad upplaga. Varje exemplar är numrerat och signerat av författarna. Boken är i ett påkostat utförande och innehåller även extra material i form av helt nyskrivna kapitel och extra bilder. Utgåvan innehåller också en nyckel som ger läsaren tillgång till en exklusiv pod med Alex och Sigge.

Perspektiv på tiden

Tiden är ett tema som Alex Schulman och Sigge Eklund ständigt återkommer till i krönikor, på middagar med vänner och i sin podcast som är Sveriges mest populära med mer än en halv miljon lyssnare.

Å ena sidan är tiden konkret: klockan som oundvikligen tickar framåt, sekunderna som går. Å andra sidan är tidenobegriplig. Ett år kan passera i rasande fart, ett kort ögonblick av fasa kan vara i en evighet. Tiden är en gåta, att försöka förstå den är att försöka förstå livet.

Aldrig tidigare har duon varit så utlämnande som här. Genom sina träffsäkra analyser av sig själva och sin samtid levererar författarna insikter som är både inspirerande och underhållande, men också omskakande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tid : livet är inte kronologiskt - LIMIT...