Bambi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 3)
Antal sidor
386
Utgivningsdatum
2016-06-13
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188171931

Bambi E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-06-13

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
BAMBI DÖDAR DIG

Efter en midsommarfest i skärgården ligger döda kroppar spridda över blodiga klipphällar. Är tonåringarna mördade eller har de begått kollektivt självmord?

Kriminalinspektör Zack Herry har äntligen fått ordning på sitt trasiga liv, och förlovat sig med sin flickvän.Men utredningen tar honom snabbt djupt ner i människans värsta mörker och Zacks värld rasar åter samman. Kan han komma upp till ytan innan fler människor måste dö?

Jakten på sanningen har blivit personlig.

Tredje delen i Herkulesserien bygger fritt på myten om hinden med de gyllene hornen. Det blir storslaget rått när grekisk myt blandas med den hårda verkligheten i Stockholms undre värld. Lika fartfyllt spännande som i Zack och Leon, lika obehagligt skrämmande. Herkulesserien är en internationell fullträff och såld till över tjugo länder.

Röster om Herkulesserien:
"Förföriskt bra!" Borås Tidning
"Den här författarduon kan berätta." Dagens Nyheter
"Spännande och välskrivet." Bibliotekstjänst
"Har allt som en modern kriminalroman ska ha." Tidningen Vi
"Duon levererar med råge!" Moss Avis (Norge)
"Fartfylld, välskriven och bitvis lite väl obehaglig." Dagens Nyheter
"Drivet tempo från början." Uppsala Nya Tidning
"Otrolig spänning ... Otroligt driv ... Bra språk." Gomorron Sverige, SVT
"Man kan knappast tänka sig en bättre författarduo. Tänk dig en Beck-film med modern touch och mycket mer action." Nerikes Allehanda
"Detaljerade personskildringar, välskrivna miljöbeskrivningar och ett språk som är sublimt för genren." Fyens Stiftstidende (Danmark)
"Språket flyter lätt och man rycks med." Sala Allehanda
"Allt blir enkelt och logiskt och nästan vardagligt mitt i den avgrund av vidrigheter det handlar om." Norrköpings Tidningar
"Man vänder blad med glupande frenesi." Le Monde (Frankrike)

Mons Kallentoft har med sina kriminalromaner om Malin Fors blivit hyllad av såväl läsare som kritiker. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i över 2,5 miljoner exemplar. Mons är född 1968, uppvuxen utanför Linköping och bor idag på Mallorca.

Markus Lutteman debuterade med dokumentärromanen El Choco och fick mycket uppmärksamhet med Patrik Sjöbergs biografi Det du inte såg. Tillsammans har böckerna sålt i nästan 400 000 exemplar. Markus är född 1973 och bor i Örebro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bambi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 juni 2016

    Bambi är den tredje boken i Herkulesserien. Den första boken heter Zack, och här är en länk till min recension av den. Och den andra boken heter Leon, och här är en länk till min recension av den boken.

    Jag tyckte väldigt mycket om både Zack och Leon, och jag tyckte precis lika mycket om Bambi.

    Bambi handlar bland annat om svek, hämnd, och droger. Den är väldigt actionfylld, och det känns nästan som om man ser på en film, när man läser den. Boken är mycket blodig och vålds... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna