Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2019-09-24
Upplaga
1
Förlag
Notfabriken
Dimensioner
307 x 230 x 4 mm
Vikt
176 g
SAB
Xgb
ISBN
9789188181978
Låtskrivaren  för gitarr (häftad)

Låtskrivaren för gitarr

Häftad Svenska, 2019-09-24
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Låtskrivaren är ett material för gitarrelever som vill börja skriva egna låtar. Med tydliga instruktioner guidas eleven att börja komponera - till att börja med en enkel fyrtaktslåt, sedan steg för steg alltmer avancerade låtar. Via uppgifterna i boken lär sig eleven musikens byggstenar och får samtidigt upptäcka glädjen i att skapa egen musik. Varje övning introducerar en ny musikstil, som exempelvis pop, rock och reggae. Det ger en fantastisk möjlighet att utveckla musikalitet, kreativitet och gehör. Boken vänder sig till elever som är nybörjare på sitt instrument, men passar även bra för de som har spelat några år.

Tassos Spiliotopoulos är gitarrlärare och aktiv musiker. Han har undervisat både i Storbritannien och Sverige och är numera anställd på Kulturskolan i Södertälje samt på Kulturama i Stockholm. Tassos har släppt tre album med egen musik, medverkat i ytterligare ett antal produktioner samt turnerat i mer än femton länder. Han har även skrivit musik för tv, film och spel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Låtskrivaren  för gitarr
  2. +
  3. Beatlechordia : boken om Beatles musik : 300 Beatlesinspelningar : historik, analys och gitarrinstruktioner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beatlechordia : boken om Beatles musik : 300 Be... av Jan Hallberg, Heinz Werner (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »