In i evigheten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-31
Förlag
Swedish Zombie
ISBN
9789188185266
In i evigheten (e-bok)

In i evigheten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-31
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En kylig novemberdag bestämmer sig den 96-åriga Nora för att ta sitt liv. Hon är den sista överlevande i en familj om sex personer. Familjen har varit starkt styrande i ortens församling och ruvar på en grym hemlighet. Det är denna hemlighet som Nora nu valt att ta med sig in i döden.

In i Noras hus flyttar snart därpå den levnadsglada Victoria. Hon vill ändra förutsättningarna för sitt liv och tar sig an det fallfärdiga huset och trädgården med stor lust.

Snart står det klart att huset varit centrum för ohyggliga handlingar. Människor ur det förflutna försöker skrämma bort henne samtidigt som grannarna motvilligt delar med sig av sin vetskap om verksamheten i huset.

Långsamt börjar Victoria nysta upp mysteriet med hjälp av sin bäste vän David, sin hund Nisse samt Nora som trotsar tid och rum för att få stopp på sin familj som även i evigheten har makt över människorna i församlingen, och framförallt dem som kommer över tröskeln till deras hus. En tröskel som Victoria både stigit över och utmanat.

Hanna Lans, född 1971, är författare till spökhistorien In i evigheten och är en av få som skriver i denna genre i Sverige. Hon har tidigare gett ut den autofiktiva romanen Som någon annan bäddar. Hanna har en bakgrund som jurist men arbetar numera inom utbildning. Hon bor i Göteborg med sin son och hund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Lans

  • Havet vilar blankt

    Hanna Lans

    Thea hemsöks av minnet av en man där hon ligger i en sjuksäng på Styrsö efter en olycka. Vem var han och vad vill han? Även barnbarnet Victoria förföljs av mannen som tagit kontakt från andra sidan. Han betraktar på avstånd, enträget. Tvingar dem ...

Bloggat om In i evigheten