Dödfödd (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Borde vara död (del 2)
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2021-01-15
Förlag
Swedish Zombie
SAB
Hc
ISBN
9789188185723
Dödfödd (häftad)

Dödfödd

Häftad Svenska, 2021-01-15
159
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Hisingen, Göteborg. Viktor muckar från kåken och hamnar på ett boende för hemlösa och missbrukare. Han vill bli fullvärdig medlem i det kriminella och ockulta gänget Jägarens Hundar. För att bli det måste han ta reda allt om Isa som är hans nya granne. Sebastian, en av socialarbetarna på boendet blir misstänksam och ställer till problem för Viktor.
Isa söker svar om sin familj och den förbannelse hon bär på. Hon och Sebastian blir snart värvade av en mor som letar efter sina döda barn. Men även Jägaren visar sig ha en koppling till de försvunna barnen.
Isa, Sebastian och Viktor är snart indragna i ett familjedrama mellan uråldriga makter som för sin skoningslösa kamp med våld, sex och magi.
Visa hela texten

Fler böcker av Pål Eggert

  • Döda platser

    Pål Eggert

    Hisingen, Göteborg. Bilarna brinner i Biskopsgården och utanför Systemet på Backaplan sitter romska tiggare. Sebastian arbetar med hemlösa och kommer i kontakt med vilsna väsen från det krigshärjade Somalia. Hemlösheten är global. Isa är på väg at...

  • De bortvalda

    Pål Eggert

    Sebastian bor i ett kollektiv där man gömmer papperslösa flyktingar. Under en tidigare resa i Sydamerika kom han i kontakt med en magisk skuggvärld. Familjens barn mår dåligt, men medan sonen söker läkarhjälp upptäcker Sebastian att dottern har pr...