Är du regissören i ditt liv? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-25
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
Illustratör/Fotograf
Anna Bergström
ISBN
9789188187086
Är du regissören i ditt liv? (e-bok)

Är du regissören i ditt liv? (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-25
72
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Är du på väg att tappa fotfästet i vardagen? Känns det som du är på väg att tappa kontrollen över ditt eget liv? Har du svårt att balansera familj, arbete och fritid?

I boken Är du regissören i ditt liv? får du följa Therese Nilssons resa under ett halvår. Hon är en aktiv person som befinner sig mitt i livet. Resan börjar den dagen då Therese upplever sin allra första panikångestattack. Hon går till en läkare och blir sjukskriven för utbrändhetssyndrom. I nästa stund drar hon i nödbromsen och tar rollen som "regissör" i sitt liv. Hon presenterar sju dagliga rutiner som hjälpte henne att återta kontrollen över sitt liv. Med små medel lyckas hon skapa en balans mellan familj, arbete och fritid.

Vad skulle hända om du stannar upp och reflekterar över vad du tänker, känner och vill?

Är du regissören i ditt liv? är en roman och självhjälpsbok i ett och tillhör en lite ovanlig genre. Den kan absolut läsas som vilken annan roman som helst då den ger en inblick i och en förståelse för hur det kan kännas/upplevas då du är på väg att tappa kontrollen och "gå in i väggen". Boken lämpar sig till dig som redan drabbats av utmattning/utbrändhet eller som riskerar att hamna där.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Nilsson

Bloggat om Är du regissören i ditt liv?