Den åttonde dimensionen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mittel (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2016-06-26
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789188187147
Den åttonde dimensionen (e-bok)

Den åttonde dimensionen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-26

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
DEN ÅTTONDE DIMENSIONEN - EN FANTASY SOM NÅR OANADE DJUP

Himmel eller helvete? Anton hade inte funderat på hur det skulle vara efter döden men nu låg han med slutna ögon och försökte känna och minnas. Inte kunde den lätta brisen och den friska luften vara helvetet? Väl?

Antons unga liv tar en oväntad vändning när allt ser som mörkast ut. Sofias livlösa kropp svävar som en vålnad framför hans inre syn. Hade han tagit hennes liv? I så fall ville han inte leva längre.

I en annan dimension hotar mörka krafter att förgöra Mittel. Neradel har en våghalsig plan för att rädda sin dimension - för att lyckas med det måste han ta hjälp från sitt tidigare liv - men inget blir som han tänkt. Flera personer blir plötsligt indragna i den virvlande jakten på dimensionernas hemlighet.

"Den åttonde dimensionen" är ett fantasydrama där fiction och verklighet löper parallellt. Berättelsen är fartfylld och full med spänning, skräck, kärlek, saknad, ångest, svek, konspiration, humor och glädje. Allt detta gör att den många gånger gräver på djupet i människors känslor och tankar. Den läses med fördel av dig som har fyllt tonåring och utan åldersgräns uppåt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av U P Enna

  • De dödas själar

    U P Enna

    "De dödas själar" - den oväntade fortsättningen på "Den åttonde dimensionen" Antons torp står öde och tomt - vad har hänt med Anton och hans familj? Kjell, en fotointresserad och nybliven pensionär, dras till det gåtfulla, obeb...