Stjärnsystrarnas hemlighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2018-04-07
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789188187338
Stjärnsystrarnas hemlighet (e-bok)

Stjärnsystrarnas hemlighet (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-07
75
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Till synes av en slump hamnar Amanda på en skärgårdsö där hon träffar en orginell gammal dam som heter Greta. I sin sorg efter sin egen mormors död, tyr sig Amanda till henne. Hon får även träffa flera av Gretas väninnor, vilka kallar sig för Stjärnsystrar. De visar sig vara väldigt roliga och kunniga. De tycks även ha sitt alldeles egna sätt att uppfatta livet på. De pratar om en magisk väv som på ett mystiskt sätt inte kan förstås, bara upplevas.

Turid, en av Stjärnsystrarna, som tidigare rest runt med Greenpeace och skyddat valar i världshaven, får plötsligt bråttom med att försöka bevara en vacker gammal skog där hon bor. Stjärnsystrarna samlas och Amanda får ta del av deras hemliga kunskaper och lär sig att naturen har mer att bjuda på för den som har ögon att se med och öron att höra med, bara man får lära sig hur man gör. Dessutom verkar det som om Viktor börjar få upp ögonen för henne och inte bara ser henne som sin lillasysters bästa kompis.

"Spännande, magisk och upplyftande.
En crosscoverroman helt rätt i tiden ... Strålande!"
Eva Löfman Törnqvist

I denna ungdomsroman bjuds läsaren in till ett äventyr där en skog hotas av avverkning och några äldre härliga damer får bråttom med att dela med sig av sina hemligheter till en ung kvinna och hennes vänner för att lyckas bevara skogen och källan med det läkande vattnet. Dessa hemligheter är kunskaper som de alla var och en skaffat sig genom livet på olika sätt. En av dem, Beata, har varit i fjärran länder och lärt sig av medicinmän och medicinkvinnor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stjärnsystrarnas hemlighet