Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-18
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789188187437
Laima och den besynnerliga fegheten (e-bok)

Laima och den besynnerliga fegheten E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-18

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Laima och den besynnerliga fegheten berör trafficking och prostitution men är också ett invecklat kärleksdrama där mötet mellan människor med olika bakgrunder är det centrala.

"Du har mitt ord på att hon kommer hem om ett år", sa Oleg till Laimas mormor, och så var det bestämt. Laima skulle till Sverige - framtidens land där man kunde få ett jobb och en egen bostad.

Men drömmen slås omedelbart i spillror och Laima tvingas till sex redan första dagen i Sverige. Hon dras in i prostitution och hålls inspärrad i en lägenhet i förorten. För att härda ut missbrukar hon både alkohol och tabletter. Tanken på att rymma är stark och en dag verkar möjligheten dyka upp.

Christian lever ett tryggt liv i en exklusiv bostadsrätt i Vasastan. Han har svårt att finna ro och bär på en längtan efter att något oförutsägbart ska inträffa, något som bryter hans inrutade vardag. En dag vaknar han upp på tunnelbanan, mittemot sitter en kvinna som genast fångar hans intresse och livet blir sig aldrig mer likt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ocklind

  • Bortrövad : en berättelse om tomtar, älvor och troll

    Anna Ocklind

    Valters lillasyster Tova försvinner spårlöst på en marknad. Valter hade lovat sin far att ta hand om henne men tappar bort henne i folkmassorna. När marknaden stänger för kvällen finns det inte ett spår av Tova någonstans, förutom hennes...

  • Bortrövad - En berättelse om tomtar, älvor och troll

    Anna Ocklind

    Valters lillasyster Tova försvinner spårlöst på en marknad. Valter hade lovat sin far att ta hand om henne men tappar bort henne i folkmassorna. När marknaden stänger för kvällen finns det inte ett spår av Tova någonstans, förutom hennes blå hårba...