Stjärnfödd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Doressea (del 2)
Utgivningsdatum
2019-10-31
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
Illustratör/Fotograf
Linn Creutzer
ISBN
9789188187710
Stjärnfödd (e-bok)

Stjärnfödd (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-31
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Stjärnfödd är den efterlängtade uppföljaren till den
drivna fantasyromanen Avien (2018)

Att Isondra fortfarande lever är ett mirakel i sig. Nu slits hon mellan vem hon var, vem hon borde vara, och vem hon är, samtidigt som allt hon har jobbat så hårt för att bygga upp faller ihop runt henne.

Till på köpet blir hon beskylld för ett brott hon inte har begått, av de hon trodde var hennes allierade. När ingen vill veta av varken Isondra eller hennes jämlikar har den långa, farliga flykten bara börjat.

Mitt i allt kaos växer ett oförklarligt band fram, mellan Isondra och någon som hon verkligen inte vill ha med att göra. Bandet får sin näring ur uråldriga krafter som ingen riktigt förstår sig på, och än mindre rår på. Snart inser Isondra att varken Dorien eller Elysien är den verkliga fienden i den eviga kampen mellan ljus och mörker.

Maria Wälsäters livslånga kärlek för fantasygenren av-speglas både på och mellan raderna i hennes författardebut. Psykologi-studier har fördjupat hennes intresse för indi-viden, vilket gör att hennes texter har fokus på karaktärernas motiv, tankar och känslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Wälsäter

  • Avien

    Maria Wälsäter

    "Avien" är den första delen i trilogin om den fiktiva världen Doressea, där kriget mellan Dorien och Elysien har pågått längre än någon kan minnas. Isondras lillebror Gabriel är svårt sjuk. Läkarna menar att det är hopplöst, men Isondra ...

Bloggat om Stjärnfödd