Tills livet skiljer oss åt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-31
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
Illustratör/Fotograf
Therese Nordin
ISBN
9789188187772
Tills livet skiljer oss åt (e-bok)

Tills livet skiljer oss åt E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-31

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En dag blir Flora plötsligt bortförd till en ohygglig plats av en man hon inte känner. Från tryggheten i hemmet, en liten ort i Dalarna, kastas hon abrupt in i ett fruktansvärt tillstånd i det hon kom att kalla "Hålan". Där hålls hon tillfånga och inlåst under en lång tid och får knappt mat och vatten. Varför hon är där, eller vem mannen är, övergår hennes förstånd. En dag släpps hon lika oväntat fri, men minnena hon bär med sig hänger kvar likt en grotesk skugga och hon kan inte få någon ro.

Flera år senare lever hon ett stilla liv i en Stockholmsförort tillsammans med sin sambo Anders som hjälpte henne efter den svåra tiden i Hålan. Han blir hennes trygghet. Hon driver sitt eget café, vilket hon verkligen trivs med, men undrar ändå allt oftare om livet inte har mer att erbjuda? Hennes syster och tillika bästa vän försöker pusha henne i rätt riktning. Ändå vågar hon inte ta steget. När det dessutom börjar hända oförklarliga och otäcka saker runt omkring henne känner hon sig än mer osäker. Förövaren är trots allt fortfarande på fri fot och hon har vant sig vid sin nya tillvaro att alltid se sig om över axeln, nu mer än någonsin.

Linda Gabrielsson har tidigare givit ut: Kärlek tjockare än blod.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Gabrielsson

  • Kärlek tjockare än blod

    Linda Gabrielsson

    På ett ögonblick kan allt hon kämpat för vara förlorat. Historien viskar om ett ögonblicks skillnad på liv eller död ... Med en trasslig barndom i bagaget finner Alice kärleken. Lyckan blir fullkomlig då det visar sig att hon är gravid, men då hän...