Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Violas liv (del 1)
Utgivningsdatum
2020-03-22
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789188187840
Allt du aldrig hann säga (e-bok)

Allt du aldrig hann säga E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-22

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Viola bär en hel livstids bagage på sina axlar, trots att hon bara är fjorton år. Som liten smög hon som på äggskal för att inte väcka sin pappas ilska, gjorde allt och lite till för att inte vara till besvär. Särskilt när hennes pappa hade den där otäcka men ändå så bekanta lukten. Faran i att väcka sin pappas vrede fanns med henne i varje rörelse och tanke. Men en dag förändras hennes pappa till det bättre och faran verkar vara över - men helt säker kan hon inte vara.
En kylig höstdag får hennes pappa ett telefonsamtal som vänder hela hennes värld upp och ned. Kort därefter kastas hon in i en helt surrealistisk värld och är övertygad om att hon håller på att förlora förståndet.

Allt du aldrig hann säga är en verklighetsbaserad roman där vi genom återblickar får följa hur en uppväxt med en alkoholiserad förälder påverkar ett barn och om hur såren hänger sig kvar. Den handlar även om hur det är att få den allra värsta sortens besked och vad förlust, sorg och svek gör med ett barn. Den tar även upp den stora betydelsen av att ha en mamma som aldrig slutar kämpa för sitt barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anicia Sundström Eriksson

  • Skammen är inte din

    Anicia Sundström Eriksson

    Skammen är inte din, inte skulden heller. En självbiografisk bok i dikt och prosaform. Denna bok är en resa via dikt och prosa om att bli hel som människa, en resa mot ett psykiskt tillfrisknande. Det innebär att du får följa med i upp- och nedgån...

  • Not your shame

    Anicia Sundström Eriksson

    "Not your shame" is a journey through poetry and prose in becoming whole as a person, a journey in recovering from mental illness. This means that you get to follow the ups and downs and take part of the most painful but also beautiful parts. It i...