Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-16
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789188187994
Förmögenheten - Ensamhet i sällskap (e-bok)

Förmögenheten - Ensamhet i sällskap E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Majken överrumplar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng. Abrupt tvingas hon därför bryta upp från sitt liv som lyxhustru mot en betydligt enklare vardag. Ensam flyttar hon till en tvårummare i stadsdelen Högsbo i Göteborg, ett område där hon inte känner någon. Utan arbete måste hon nu skapa sig ett nytt självständigt liv.

Redan samma dag som hon flyttar in träffar hon på en granne, den nästan sextio år äldre änkan Maj-Lis. Vad som börjar med en enkel välkomsthälsning leder snabbt till en vänskap som kommer att bli mycket värdefull för de båda kvinnorna. De båda väninnorna berikar varandra genom livsberättelser och erfarenhetsutbyten och en idé väcks som kommer att betyda allt för en hel omgivning. Idéen får ett namn, Förmögenheten - Ensamhet i sällskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förmögenheten - Ensamhet i sällskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En härlig bok om en oväntad vänslap
    Madeleine , 21 januari 2021

    Välskriven feelgood i härliga miljöer. En bok som behandlar ämnet ensamhet på ett fint vis.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Madeleine Strandberg

  • Förmögenheten

    Madeleine Strandberg

    När lyxhustrun Majken ertappar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng, omkullkastas allt. Överrumplad av situationen tvingas hon fatta snabba beslut och flyttar ensam till en liten lägenhet i stadsdelen Högsbo i Göteborg. ...