Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarbetare att vissla på väg till jobbet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-09-25
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
419 g
SAB
Qba
ISBN
9789188193544
Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarbetare att vissla på väg till jobbet (inbunden)

Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarbetare att vissla på väg till jobbet

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-09-25
288
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En handbok för chefer som vill bli förstahandsvalet hos dagens, samt morgondagens, medarbetare. I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? I denna bok får du inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren. Boken avslutas med case från Axfood, EON, IKEA, Klarna, Microsoft, PwC, Skanska, Sweco, Volvo och ÅF. Svante Randlert har genom åren hjälpt hundratals arbetsgivare ochtusentals chefer med just detta. Han har samlat sina erfarenheter till De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet . Genom faktabaserade inspel, modiga tankar och analyser om framtidens utmaningar, ger Svante läsaren såväl en mental som praktisk resa. Svantes uppmaning till landets chefer Gör någonting! sammanfattar boken på ett lysande sätt det är bara att sätta igång! Marie Hallander Larsson HR-direktör Scandic, Posten, Swedbank, Försäkringskassan m. fl. En mycket läsvärd bok, även för en relativt luttrad företagsledare som gått otaliga kurser. Denna bok borde alla chefer med personalansvar läsa för att få inspiration och verktyg kring det som är det mest centrala i företagandet humankapitalet. Martin Tivéus Årets unga chef 2011, Sverigeansvarig på Microsoft, VD på bl.a. Glocalnet, Avanza och Evidensia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarbetare att vissla på väg till jobbet
  2. +
  3. Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta snacka skit : våga provocera för bättre l... av Rafael Pimenta, Mårten Sallander (häftad).

Köp båda 2 för 567 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Svante Randlert

  • Drömarbetsgivaren

    Svante Randlert

    En handbok för chefer som vill bli förstahandsvalet hos dagens, samt morgondagens, medarbetare. I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att ko...

Bloggat om Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få ...