Om jag bara vore lite smalare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
200 x 135 x 12 mm
Vikt
249 g
SAB
Lz Urbom, Mikaela
ISBN
9789188193612

Om jag bara vore lite smalare

Häftad,  Svenska, 2017-10-10
165
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Om jag bara vore lite smalare är Mikaelas berättelse om drömmar, musik, dans, kreativitet och motivation. Men boken handlar också om djup ångest, om att tappa sin identitet i tillvaron och om en svår resa genom sjukdomen anorexi i ett inre krig där Mikaelas enorma envishet vändes mot henne själv. För i en tid av rotlöshet fann hon en ny målsättning: att bli smalare. Och smalare. Tills döden var nära.

I boken samsas utdrag ur Mikaelas dagbok från sjukdomstiden, fulla av svärta och självhat, med en god portion humor. Mikaelas egna ord vävs ihop med samtal om anorexi tillsammans med människor i hennes närhet, inte minst nyckelpersoner inom vården. Vad kan man göra när man ser tecken på ätstörningar? Hur är det att vara anhörig? Och även om vägen ut ur anorexi ser olika ut för var och en som drabbas av sjukdomen: Hur gjorde Mikaela för att bli frisk?

Mikaela började sitt artisteri som konståkerska och gospelsångerska redan som barn. Vid sjutton års ålder blev hon upptäckt av producenten RedOne, som bland annat har jobbat med Lady Gaga, Jennifer Lopez och Enrique Iglesias.
Hon har varit förband till världsartister som Ryan Leslie och Nelly samt var hon en av artisterna i soundtracket till den amerikanska filmen High Strung.
Våren 2017 släppte Mikaela singeln Stereotypes, vid samma tid som hon blev klar med sin dansutbildning fyra år på House of Shapes, grundad av Fredrik Benke Rydman och Jennie Widegren från Bounce Streetdance Company.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om jag bara vore lite smalare
  2. +
  3. En bro till framtiden : om förlust, sorg och bearbetning

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bro till framtiden : om förlust, sorg och be... av Göran Gyllenswärd (pocket).

Köp båda 2 för 244 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna