Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2018-11-12
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Illustratör/Fotograf
Christoffer De Geer
Dimensioner
155 x 155 x 18 mm
Vikt
391 g
SAB
Qae
ISBN
9789188193872
Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den (inbunden)

Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den

Inbunden Svenska, 2018-11-12
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är boken för den som är trött på att inte förstå hur den där berömda blockkedjan faktiskt fungerar. Boken går igenom precis hur blockkedjan fungerar samt vad som gör den unik. Med enkelt språk och tydliga illustrationer så finner du i denna bok svar på allt du velat veta samt mycket mer därtill. Efter att ha läst denna bok får du framför allt svar på frågorna: - Hur fungerar blockkedjan? - Vad gör den unik? - Vad specifikt ger den dess egenskaper? Hur använder jag den?

Christoffer De Geer var med när kryptovalutor och blockkedjor tog fart i Kina och han arbetar nu som vice VD på Sveriges största bitcoinväxlare, BTCX. Han har varit involverad i blockkedjeindustrin sedan 2013 och debatterar, både i tidningar och på sociala medier, hur denna teknologi kommer att påverka överföringen av värde på samma sätt som internet gjorde för överföringen av information.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den
 2. +
 3. Bitcoin och blockkedjan : En begriplig överblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bitcoin och blockkedjan : En begriplig överblick av Christoffer De Geer (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christoffer De Geer

 • Bitcoin och blockkedjan : En begriplig överblick

  Christoffer De Geer

  Är du trött på att känna att du inte förstår dig på Bitcoin och blockkedjan? Då är det här boken för dig. Den tar dig på ett enkelt och konkret sätt från att vara en av alla som inte riktigt greppat det här med blockkedjan till att bli en av de so...

 • Bitcoin och blockkedjan

  Christoffer De Geer

  Är du trött på att känna att du inte förstår dig på Bitcoin och blockkedjan? Då är det här boken för dig. Den tar dig på ett enkelt och konkret sätt från att vara en av alla som inte riktigt "greppat det här med blockkedjan" till att bli en av de ...