DetFunkar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2015-10-01
Förlag
Kikkuli Förlag
Medarbetare
Seige, Johan (red.) / Bronett, Henry (red.) / Misen Gustafsson, Maria (form)
Dimensioner
210 x 210 x 15 mm
Vikt
475 g
ISBN
9789188195142
DetFunkar (häftad)

DetFunkar

Häftad,  Svenska, 2015-10-01
127
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Klockan är tre på natten och huset är tyst. Plötsligt förnimmer jag något till vänster om mig. Utanför fönstret? Inne i huset?
Sakta ställer jag in juicetetran i kylen, stänger kylskåpsdörren och ska precis vända mig om när jag känner något snudda vid min arm. I en fasanfull mikrosekund föreställer jag mig allt från ljudlösa häxor till inbrottstjuvar. Hjärnan jobbar på högtryck och rädslan griper tag i mig. Jag sträcker snabbt ut armen och får tag i tyg. Vrider runt kroppen ett halvt varv och tar ett hårdare tag om tyget, känner en kropp därunder, snurrar ett halvt varv tillbaka och drämmer upp både tyg och kropp mot kylskåpsdörren. Pappa pappa pappa! Det är jag! Alexander!

Jag heter Johan Seige och är blind och kom på idén att samla vardagliga berättelser, dikter och noveller från människor som har olika typer av funktionshinder för att öka förståelsen och kunskapen om hur det är att leva utan en viss förmåga. Du får träffa föräldrar som har barn med funktionshinder, rullstorsburna, döva och människor med nedsatt syn.

DetFunkars idéskapare och projektledare är Johan Seige, själv blind. Projektet drivs med medel från Allmänna arvsfonden och ägs av Kulturens bildningsverksamhet.Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. DetFunkar
  2. +
  3. Anna på Brännö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anna på Brännö av Agneta Slonawski (inbunden).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »