Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-14
Förlag
Kikkuli Förlag
ISBN
9789188195913
Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick (e-bok)

Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick (e-bok)

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2019-01-14
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Kan någon trycka på stopp-knappen? Få hjärnan att slappna av, ta en break, ta en Kitkat. Att vara högkänslig i en värld full av intryck är tufft, minst sagt. Att vara högkänslig, konflikträdd, neurotisk och dålig på att fånga dagen, i en värld full av intryck kan ibland te sig nästintill omöjlig. Kanske om jag bara köper några kylskåpsmagneter med inspirerande livsråd eller tittar på lite fler solnedgångar. Eller om jag slutar grubbla och vara så förbaskat cynisk hela tiden. Kanske om jag kunde sluta envisas med att vara mig själv hela tiden. Trots allt kan en ju inte adoptera varenda gubbe en ser, hur gärna en än vill.

Utdrag ur boken:

"Det sägs ju att Gud inte ger en människa mer lidande än vad hon kan klara av. Ännu en bekräftelse på varför jag inte är troende. Det ska gärna börja med lite gitande innan. Lite bråk med familjen, frukostflingorna slut, Jehovas vid dörren. Fortsätta i samma anda med tramp i hundtolle och fel buss. Lifta mitt ute i ingenstans och hoppas på att inte bli upplockad av en yxmördare. "

"Det känns som man sitter i publiken på en krog och lyssnar på en tjej på scenen som gör stand-up, när man sitter hemma i soffan och skrattar och läser. Paula Barte är Sveriges nya komiker."

/Malin Roca Ahlgren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Att adoptera en gubbe - i huvudet på en h...