Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2016-09-02
Upplaga
1
Förlag
Egmont Publishing
Medarbetare
Di Leva, Katarina (form) / Rask, Yasmin (form)
Dimensioner
240 x 150 x 20 mm
Vikt
640 g
SAB
Cead
ISBN
9789188207104
Kärleken som healing (inbunden)

Kärleken som healing

Inbunden Svenska, 2016-09-02
311
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kärleken som healing är en självhjälpsbok om inre kärlek. En bok om hur kärleken kan heala hjärtat, både i relationen till andra och den egna individen.

Vi har en inneboende kraft och en vetskap om när vi lever i en dålig eller en bra relation. Men vi blundar för kunskapen. Boken handlar om hur vi kommer nära våra val i kärlek, varför vi väljer rätt eller fel och hur vi kan lära oss att finna vår livspartner och rätt tillfälle i livet för att få uppleva den stora kärleken.

Boken handlar också om kärlekens många relationer och om att olika människor har olika funktioner i vårt liv. En relationsbok till dig själv och dina inre relationer som hjälper dig att plocka fram känslor, rädslor samt saker som blockerar dig för att kunna möta din egen, innersta kärlek.

Benny Rosenqvist har länge tillhört Sveriges mest kända och etablerade medium och började redan som 15-åring att ge readings och hålla i seanser. Genom sin långa erfarenhet av att möta personer i kris har han fått en djup människokännedom och stor insikt i mänskliga processer, som han beskriver med kärlek.

Marina Nilsson, medförfattare till boken, är journalist/författare med ett stort intresse för psykologi och existentiella frågor. Hon har tidigare gett ut böckerna Stegen till drömjobbet, Hemmafru 2.0, Morgan:The Book, Alla tiders Ullared och Guiderna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärleken som healing
  2. +
  3. En resa i min själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt En resa i min själ av Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 535 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna