Ljusfolket : livet på andra sidan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Egmont Publishing
Medarbetare
Wilthorn, Eva (form)
Dimensioner
241 x 168 x 22 mm
Vikt
458 g
SAB
Dopb
ISBN
9789188207289
Ljusfolket : livet på andra sidan (inbunden)

Ljusfolket : livet på andra sidan

(8 röster)
Inbunden Svenska, 2017-09-01
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Är du rädd för att dö? Lugn. Det är inte farligt. Ljusfolket är boken som ger tröst både till den som är rädd för att dö och rädd för att leva.
Mediet Benny Rosenqvist har varit över på andra sidan. Han har åkt genom tunneln av ljus. Hört den himmelskt ljuvliga musiken. Känt energierna. Benny har träffat ljusfolket.

2009 gav han ut en bok som fick just titeln Ljusfolket om mötet med dem som lever på andra sidan. De som lämnat oss och rest mot ljuset. Boken blev en succé och den mest älskade av alla böcker Benny skrivit genom åren. Just därför att den blev en tröst för så många. Ljusfolket är efterfrågad. Den har länge varit slutsåld i butikerna och sönderläst på biblioteken. Därför kom den, lagom till 2017 års Bokmässa, i en ny och uppdaterad nyutgåva!
Det finns ingen död, skriver Benny i boken. Det finns bara en ny början. Vi mister aldrig någon. Vi ses alltid igen. Ljusfolket är en handbok till livet efter detta. En stor resa till andra sidan.

Så här skriver Benny i förordet:
Nyligen fick jag den här kommentaren från en kvinna: Jag får inte tag i Ljusfolket och nu undrar jag vart jag ska vända mig. Jag tänkte att alla gästerna skulle få en bok med sig hem, den dag jag blir begravd. Det skulle ge dem tröst. Så du som sa detta nu kommer boken att finnas igen!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljusfolket : livet på andra sidan
  2. +
  3. Andra Sidan : nära möten med det okända

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra Sidan : nära möten med det okända av Pierre Hesselbrandt (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ljusfolket : livet på andra sidan