Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2016-06-25
Förlag
NA Förlag
Medarbetare
Möller, Ragnhild (red.) / AB, Kolossal (form)
Dimensioner
225 x 202 x 20 mm
Vikt
905 g
ISBN
9789188229052
Naturkunskap 2 - Ditt universum (häftad)

Naturkunskap 2 - Ditt universum

Häftad Svenska, 2016-06-25
389
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Naturkunskap 2 - Ditt universum är formulerad utifrån kursplanen för Naturkunskap 2 på gymnasiet, men kan läsas av vem som helst som önskar en fördjupad förståelse för naturens samband. Naturkunskap 2 - Ditt universum ger dig som läsare en djupare förståelse för både det universum du lever i och det inre universum som finns inuti din kropp. Boken tar dig med på en resa från big bang och alltings början fram till idag och låter dig också blicka in i framtiden. Vad blir nästa steg i den naturvetenskapliga världen?

Naturkunskap 2 - Ditt universum är skriven för att du ska öka och fördjupa din förståelse för samband inom naturvetenskapen, men också för att stimulera din lust att upptäcka själv. Att gå från att ta till sig färdigformulerad fakta till att själv upptäcka, mäta, beskriva och förstå är ett av de viktigaste stegen mot att förstå naturvetenskapen och dess teorier och modeller.

Naturkunskap 2 - Ditt universum ger dig möjlighet att ta avstamp i en bred faktabas för att själv undersöka ditt universum, men den fångar också upp dig och ser till att du landar tryggt om du vill luta dig mot redan välkända och formulerade teorier. Låt Naturkunskap 2 - Ditt universum bli din vägledning till en fördjupad förståelse av det universum du lever i!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naturkunskap 2 - Ditt universum
  2. +
  3. Frank Grön Naturkunskap 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frank Grön Naturkunskap 2 av Gunnar Björndahl, Johan Castenfors, Sandra Dahlén, Birgitta Landgren, Robert Obing (häftad).

Köp båda 2 för 801 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Jonsson