Sommarens bästa pocketerbjudande
Varghamn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Flocken (del 2)
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Upper Room förlag
Dimensioner
210 x 149 x 22 mm
Vikt
473 g
SAB
Hc
ISBN
9789188231185
Varghamn (häftad)

Varghamn

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-04-25
86
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, håller henne vid liv.
Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas.
Varghamn är andra delen i serien om FLOCKEN och en spännande paranormal romance om tillhörighet, kärlek och livet i en grupp med skepnadsskiftare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varghamn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Recension av jonssonsbookworld.blogg.se

    Varghamn är den andra boken i serien om Flocken och här får vi följa Anja och Simon medan vi i första boken fick följa Jonathan och Miriam. Vilket jag tycker är kul, att det skiftar fokus på vilka som blir huvudkaraktärer. Det tog mig inte många sidor innan jag naglades fast och ville läsa vidare hela tiden, det är konstant väldigt spännande och inte bara i händelser utan också i hur relationerna utvecklas. Jag är hopplös när det kommer till romantik, jag är så svag för det. Därför är all rom... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Dalengren

  • En midsommarnatt

    Sara Dalengren

    Alice Norberg har lämnat livet i Stockholm bakom sig och återvänt till sitt föräldrahem. Utan vare sig jobb eller pengar är hennes mål att skapa en ny tillvaro åt sig själv och sin son. Med sin nyvunna frihet är kärlek det sista hon tänker på. Men...

Bloggat om Varghamn