Syner och drömmar (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2016-10-12
Förlag
Sjöbergs Förlag AB
Översättare
Karin Tängermark
Originaltitel
Dreams and visions
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
321 g
ISBN
9789188247209
Syner och drömmar (storpocket)

Syner och drömmar

Storpocket Svenska, 2016-10-12
259
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vad skulle du göra om Jesus visade sig för dig i en dröm? Eller om han kom till dig i en syn och bad dig följa honom? Och tänk om dessa syner fortsatte i över trettio dagar? Skulle du tro? Skulle du börja följa Jesus och överlåta ditt liv till honom?

Om du var muslim?

Tom Doyle har tillbringat femton år som missionär med att sprida budskapet om Jesus Kristus i Mellanöstern och Centralasien. Under dessa år har han mött ett förbluffande antal muslimer som introducerats till Jesus genom syner och drömmar så starka att de slutligen lämnade den religion de följt hela sina liv och omfamnade Kristus som frälsare. Trots att de lever i en kultur där det kan leda till avrättning att konvertera till kristendomen har dessa tidigare muslimer funnit hopp, frid och inspiration i att känna Kristus. Deras berättelser kommer att förundra och beröra dig. Jesus sträcker sig ut mot muslimvärlden och de gensvarar. Visste du förresten att Iran har världens snabbast växande församling?

Syner och drömmar är en häpnadsväckande samling berättelser direkt från muslimvärlden. Doyle inte bara återberättar dessa historier, han svarar också på frågorna: Varför använder Gud syner och drömmar för att nå in i muslimvärlden? Kan man lita till drömmarna? Vad blir resultatet av dessa syner och drömmar?

Följ med på en resa till hjärtat av Mellanöstern och möt nya troende som verkligen har berörts av Jesus på ett mirakulöst sätt, genom drömmar på natten.

"Dessa berättelser har värmt mitt hjärta, fått min tro att växa, vidgat mina perspektiv och de har fört mig ner på knä i bön för att de goda nyheterna om Guds kärlek skall nå in i människors hjärtan överallt."
- ANNE GRAHAM LOTZ, Författare till
The Magnificent Obsession och Expecting to See Jesus
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Syner och drömmar
  2. +
  3. I eldens lågor

De som köpt den här boken har ofta också köpt I eldens lågor av Tom Doyle, Greg Webster (cd-bok).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna